ΓΑΒΑΛΑ VINSANTO ΠΟΠ 500ml.
200402850
85% Ασύρτικο - 10% Αθήρι - 5% Αϊδάνι
Ακολουθούνται οι παραδοσιακές τεχνικές οινοποίησης. Τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 μέρες για να συμπυκνώσουν τα σάκχαρά τους. Η ζύμωση γίνεται με φυσικό τρόπο σε παλαιά ρωσικά δρύινα βαρέλια 1500 λίτρων ,όπου έπειτα παλαιώνει για 6 χρόνια. Πολύπλοκα αρώματα σταφίδας, αποξηραμένου σύκου, δαμάσκηνου, καραμέλας, μαύρης σοκολάτας και καφέ. Συμπυκνωμένο σώμα με υψηλή οξύτητα και μακρά επίγευση.
- ΧΡΩΜΑ
- ΛΕΥΚΟ
- ΞΗΡΟΤΗΤΑ
- ΓΛΥΚΟ
- ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
- ΠΟΠ Σαντορίνη
- ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
- Αιγαίο
- ΣΥΝΘΕΣΗ
- BLEND
- ΠΟΙΚΙΛΙΑ
- ΑΗΔΑΝΙ
ΑΘΗΡΙ
ΑΣΥΡΤΙΚΟ