MATAROA PINK 700ml
Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται ένας χάλκινος άμβυκας 200 μόλις λίτρων, ελληνικής κατασκευής. Στο απόσταγμα μελάσας που χρησιμοποιείται ως βάση μουλιάζει ο καρπός αρκεύθου, ενώ όλα τα υπόλοιπα υλικά προστίθενται σε ειδικό καλάθι στο εσωτερικό του άμβυκα, ώστε να ακολουθηθεί η μέθοδος του vapor infusion. Η συγκέντρωση των συστατικών χαρακτηρίζεται από την παραγωγική διαδικασία του double shot, αφού μετά την απόσταξη, η ένταση τους αραιώνεται με νερό από τις πηγές του Καϊμακτσαλάν, ώστε να «έρθει» το τελικό προϊόν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.